Steder

Besøg en af vores restauranter for at opleve værdier, gastronomi og ideer i praksis. Her er det den enkle velsmag der bestemmer oplevelsen.

Med egen produktion af oste på rå lokal mælk og charcuteri på det bedste svine kød vi har Danmark, er BÆST et helt særligt sted på Nørrebro. Fra den brændefyrede stenovn bages pizzaer der har høstet priser og rangerer blandt verdens og Europas absolut bedste.
Intime som selskabelige middage kan nydes i festlige omgivelser uden at gå på kompromis med kvalitet eller økologi.

Både bageri og lokal restaurant i hjertet af Nørrebro. Tæt forbundet med BÆST kan man her nyde produktionen af oste og charcuterie omkring frisklavet pasta og diverse bagværk. Bageriet har åbent fra tidlig morgen og leverer surdejsbrød til restauranternes gæster men også til stamkunder fra alle hjørner af København. I løbet af dagen serveres enkle frokost-retter eller brunch og om aftenen slukkes kaffemaskinen og lokalerne indrettes til en hyggelig pasta-restaurant og take away.

Farm of Ideas er hvor grøntsagerne dyrkes og ideerne sås.
Gennem tiden har vi haft alt fra kvæg, kaniner, ænder, grise og æglæggende høns og lige nu dyrkes to hektarer økologisk efter Market Gardening principper ledt an af Kevin Kroløkke, Kok og Gartner.

Københavns første vermouthbar er placeret lige over BÆST og Mirabelle. I afslappede omgivelser finder du det perfekte sted at starte eller slutte din aften.