Nyheder fra Puglisi X Cooking?

Publiceret den 24. april 2019

September – Oktober

Du kan sammensætte din menu som du ønsker til følgende priser:

  • 5 retter fra kr. 325 / person
  • 8 retter fra kr. 475 / person
  • 12 retter fra kr. 675 / person

Som snack til aperitif kan vi tilbyde marinerede sorte oliven eller røgede nødder til kr. 20 / person.


Forretter kr. 65 /person

  • Udvalg af BÆSTs charcuteri (kr. 35 i tillæg / person)
  • Tatar på ørred med syltede gulerødder og blomsterkarse
  • Saltet torsk med grønkål og røget kelpolie

Mellemretter kr. 45 /person

  • Saltbagte selleri med sorte oliven og brunet smør
  • Stracciatella af rå Jerseymælk med rå svampe og persille
  • Spidskål med bergamotte og løvstikke
  • Cremet perlespelt med Havgus og mynte
  • Kartoffelkompot med løvstikke
  • Manfreds Tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (kr. 25 i tillæg / person)
  • Paté af Hindsholmgris med nødder (kr. 15 i tillæg / person)

Kød kr. 80 / person (vælg én pr. menu – dog to ved valg af 12 retter)

  • Confiteret lår af skovkylling med cremet svampesauce
  • Langtidsstegt gris fra Hindsholm og skysauce med krydderurter
  • Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata
  • Rosastegt okse fra Steensgaard med rødvinssauce (kr. 25 i tillæg / person)

Ost og desserter kr. 40 / person

  • 3 danske oste
  • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
  • Panna cotta på Jersey-råmælk og æblekompot

Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.

Antallet af kokke baseres på valgt menu, antal samt køkkenet der er til rådighed.
Kokke koster fra  kr. 1.800 pr kok + transport.

Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.

    Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

    *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.