Nyheder fra Puglisi X Cooking?

Publiceret den 3. februar 2020

November – December

Prisen er kr. 50 / stk. + evt. tillæg og vi beder om at der minimum bestilles 3 forskellige retter til minimum 40 personer.

  • Tatar på ørred med og fermenterede jordskokker (tillæg kr. 15 / person)
  • Saltet torsk med grønkål og røget kelpolie (tillæg kr. 15 / person)
  • Udvalg af Bæst Charcuterie (tillæg kr. 50 / person)
  • Manfreds Tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (tillæg kr. 25 / person)
  • BÆSTs medisterpølse, ribs og friske urter (kr. 15 i tillæg / person)
  • Grøntsagscruditè fra Farm of Ideas – tillæg afhænger af sæson og udvalg
  • Klassisk rødkål med øl-eddike fra Herslev Bryghus
  • Seje jordskokker med rå svampe og fermenteret svampeemulsion
  • Grønkålssalat vendt med valnødder og syltede hybenroser
  • Cremet perlespelt med nødder, Havgus og mynte
  • Kartofler karamelliseret i æble og valle
  • Langtidsstegt gris fra Hindsholm med skysauce og krydderurter (tillæg kr. 40 / person)
  • Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata (tillæg kr. 40 / person)
  • Økologisk and fra Gothenborg (tillæg kr. 70 / person)
  • Danske oste
  • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
  • Ris a la mande og kirsebærsauce (tillæg kr. 10 /person)

Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.

Antallet af kokke som er nødvendige på dagen baseres på valgt menu, antal samt køkkenet der er til rådighed.
Kokke koster fra  kr. 1.800 pr kok + transport.

Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.

    Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

    *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.