Nyheder fra Puglisi X Cooking?

Publiceret den 3. februar 2020

Marts – April

Prisen er kr. 50 / stk. + evt. tillæg og vi beder om at der minimum bestilles 3 forskellige retter til minimum 40 personer.

  • Tatar på ørred med syltede ramsløg og rugbrød (tillæg kr. 15 /person)
  • Saltet torsk med peberrodscreme og bagte selleri (tillæg kr. 15 /person)
  • Stenbiderrogn med vinterkål og rugbrød (tillæg kr. 30 /person)
  • Udvalg af charcuteri fra BÆST (tillæg kr. 50 /person)
  • Manfreds tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (tillæg kr. 25 /person)
  • Paté af gris fra Hindsholm med nødder (tillæg kr. 15 /person)
  • Grøntsagscruditè fra Farm of Ideas – tillæg afhænger af sæson og udvalg
  • Saltbagte beder med paradisæbler og ricotta
  • Bagte jordskokker med persille og blå kornblomst(ost)
  • Brændt grønkål med brunet smør og valnødder
  • Cremet perlespelt med Havgus
  • Ristede kartofler vendt med syltede løg og urter
  • Langtidsstegt gris fra Hindsholm med skysauce og krydderurter (tillæg kr. 35 /person)
  • Confiteret lår af skovkylling med cremet skysauce (tillæg kr. 35 /person)
  • Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata (tillæg kr. 35 /person)
  • Danske oste
  • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
  • Panna cotta på Jersey-råmælk med havre-crumble og rabarber

Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.


Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

Antallet af kokke baseres på valgt menu, antal samt køkkenet der er til rådighed.
Kokke koster fra  kr. 1.800 pr kok + transport.

Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

    Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

    *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.