Nyheder fra Puglisi X Cooking?

Publiceret den 15. juni 2021

Den originale Københavner spritz!

Siden vi åbnede i 2014 har den tronet på menuen. En frisk, let start at komme igang med og starte appetitten på. Som et åbenlyst led i at splejse erfaringerne fra Manfreds og Relæ samtidigt med at man skulle tænke lidt på italiensk gav det super god mening at tilbyde vores egen version af den klassiske Aperol Spritz. Men vi var jo ambitiøse fra start af med at have økologien forrest – så hvordan slipper for den væmmelige Aperol og den billige Prosecco samtidigt med at den holder sig frisk og læskende?

Det talentfulde team i baren fandt Rondò som et økologisk alternativ til Aperol og for at fuldbyrde den dansk-italienske forbindelse toppede vi den op med æble cider frem for Prosecco der typisk er betydeligt sødere end den cider vi vælger at bruge. Så man får en frisk, syrlig og enormt appetitvækkende starter. Vi serverer Spritz’inoen både på Bæst og Mirabelle.

Lige nu over sommeren byder vi på Happy Hour på terrassen udenfor hvor man bl.a. kan få 2 x Spritz’ino for 100 kr!

Se herunder hvordan vi laver den økologiske Spritz’ino