Nyheder fra Puglisi X Cooking?

Publiceret den 3. februar 2020

Juli – August

Prisen er kr. 50 / stk. + evt. tillæg og vi beder om at der minimum bestilles 3 forskellige retter til minimum 40 personer.

  • Tatar på ørred med glaskål og grønne jordbær (tillæg kr. 15 / person)
  • Escabeche-syltet makrel med nye gulerødder (tillæg kr. 15 / person)
  • Udvalg af Bæst Charcuterie (tillæg kr. 50 / person)
  • Manfreds Tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (tillæg kr. 25 / person)
  • Patè af Hindsholm gris med nødder (tillæg kr. 15 / person)
  • Grøntsagscruditè fra Farm of Ideas – tillæg afhænger af sæson og udvalg
  • Kogte sommerporrer med sprøde boghvedekerner & jersey ricotta fra BÆST
  • Broccoli med saltet bergamotte og smørsauce
  • Grillede søde majs med merian og røget salt
  • Cremet perlespelt med Havgus
  • Nye kartofler vendt med smør og krydderurter
  • Langtidsstegt gris fra Hindsholm med skysauce og krydderurter (tillæg kr. 35 / person)
  • Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata (tillæg kr. 35 / person)
  • Confiteret lår af skovkylling med cremet skysauce (tillæg kr. 35 / person)
  • Danske oste
  • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
  • Panna cotta på Jersey-råmælk med hyldeblomst og jordbær

Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.


Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

Antallet af kokke som er nødvendige på dagen baseres på valgt menu, antal samt køkkenet der er til rådighed.
Kokke koster fra  kr. 1.800 pr kok + transport.

Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.

    Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

    *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.