Publiceret den 3. februar 2020
Januar – Februar
Prisen er kr. 50 / stk. + evt. tillæg og vi beder om at der minimum bestilles 3 forskellige retter til minimum 40 personer.
- Tatar på ørred med syltede ramsløg og rugbrød (tillæg kr. 15 / person)
- Saltet torsk med peberrodscreme og bagte selleri (tillæg kr. 15 /person)
- Udvalg af BÆSTs charcuteri (tillæg kr. 50 / person)
- Manfreds Tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (tillæg kr. 25 / person)
- Paté af Hindsholm gris med nødder (tillæg kr. 15 / person)
- Grøntsagscruditè fra Farm of Ideas – tillæg afhænger af sæson og udvalg
- Saltbagte beder med paradisæbler og ricotta
- Bagte jordskokker med persille og blå kornblomst (ost)
- Brændt grønkål med brunet smør og valnødder
- Cremet perlespelt med Havgus
- Ristede kartofler vendt med syltede løg og urter
- Confiteret lår af skovkylling med cremet svampesauce (tillæg kr. 35 / person)
- Langtidsstegt gris fra Hindsholm og skysauce med krydderurter (tillæg kr. 35 / person)
- Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata (tillæg kr. 35 / person)
- Danske oste
- Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
- Panna cotta på Jersey-råmælk med havre-crumble og sæsonens frugt
Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.
Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.
Antallet af kokke baseres på valgt menu, antal samt køkkenet der er til rådighed.
Kokke koster fra kr. 1.800 pr kok + transport.
Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.
Personale til servering er ikke inkl. i prisen.
Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.