Nyeste artikel

Nyheder fra Puglisi X Cooking?

News from Puglisi X Cooking?

Publiceret den 5. december 2022

Bestil din Nytårsmad hos os! UDSOLGT

I en årrække lavede vi mad ud af huset fra Manfreds til Nytår. Det var et forsøg på at lave en god blanding af de klassiske Nytårs-travere og det der var profilen på Manfreds, det grønne, enkle køkken. Ja og så naturligvis tartaren som altid gerne skulle med.

Da vi lukkede Relæ og Manfreds ned i 2020 var intentionen at tage Manfreds erfaringen med på Guldbergsgade og begynde at tilbyde det fra BÆST istedet. Desværre så kom nedlukningerne i vejen for det og vi lykkedes aldrig at få det op og stå. I år har vi dog både haft tid og overskud til at skabe noget særligt der på samme måde kan indlemme BÆST filososfien og det som de fleste typisk ønsker sig til Nytår – Torsk, okse og en lækker dessert.
Og ganske som den gang er tartaren naturligvis også med 🙂

Årets menu starter med en torske carpaccio, der kort bliver “tilberedt” i citronjuice og drysset med syltede grannåle der giver en frisk og balsamisk aroma til fiskens bløde konsistens. Torsken skiftes ud til saltbagt selleri med samme tilsmagning hvis man ikke ønsker fisk.

Næst er frisk pasta som Mirabelle står bag; med hummer, fennikel og smørsauce. Super nem at tilberede og samle derhjemme. Vegetarer får fornøjelse af blomkål og brunet smør til deres fettuccine.

Så er vi klar til at servere en showstopper med vores burrata der bliver håndlavet i huset og serveret med trøffel og svampe.

Til hovedret står den på økologisk okse med confiteret græskar og græskar purè. Kødet skal blot have et øjeblik i ovnen og den garneres med en lækker oksesauce med marv i. Ved siden af serverer vi en salat med grønkål og bergamotte.

Her får vegetarerne en rødbede bøf istedet for okse – der også går glimrende med grønkål og bergamotte.

Desserten er en fantastisk og frisk mousse med pistacie og passionsfrugt som jeg har udarbejdet med Anna, vores konditor på Mirabelle.

Vi har også sørget for dig til dagen derpå, for helt ekslusivt for nytår har vi lavet en frossen pizza du kan få med hjem og varme dagen efter. Vi har arbejdet på den længe og jeg tør ikke sige at den er lige så god som på Bæst, men det er godt nok tæt på! 🙂

Bestil menuen på Mirabelle’s hjemmeside.