Menuer

Menuer lavet på årstidens økologiske råvarer

Her kan du se eksempler på menuer til dit arrangement. Årstiderne dikterer de retter, vi kan servere, og derfor er menuerne oftest inddelt efter måned.

Lad dig inspirere af de mange muligheder. Listen er dog langt fra udtømt. Vi skræddersyr gerne en menu til netop dine behov.

Egenproducerede råvarer

På vores gård, Farm of Ideas, høster vi sæsonaktuelle grøntsager. Det sikrer de bedste økologiske råvarer til dit arrangement.

Vi laver også vores egne økologiske oste – som fx vores cremede mozzarella og burrata – på dagsfrisk rå mælk. I vores salumeria på 1.salen af BÆST, producerer vi økologisk salami, Bresaola og andet charcuteri.

Vi benytter også råvarer fra en særligt udvalgt skare af små og lokale producenter. Det er producenter, der ligesom os lever og ånder for velsmag, kvalitet og økologi.

Vær opmærksom på at du som minimum skal bestille til 25 voksne gennem Puglisi X Events med mindre andet er oplyst. Er I færre i selskabet, kan du bestille take away fra Mirabelle.
Til alle caterings sender vi kokke med ud af huset. Antal kokke beregner vi ud fra valgt menu og antal gæster. Kokke koster fra 1.800 kr. pr kok samt transport.

Klik herunder for at læse mere om vores menuer