• Selskabslokalet Upstairs at BÆST til alle slags selskaber og events hos Puglisi Events. Billede af: Karl Ejnar Jørgensen.
  • Økologisk mad og vin fra jord til bord hos os eller som catering til firmafest, studenterfest og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Selskabslokalet Upstairs at BÆST til alle slags selskaber og events hos Puglisi Events. Billede af: Karl Ejnar Jørgensen.
  • DJ og økologisk mad hos os eller som catering til studenterfest og firmafest samt meget andet fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.

Lokaler

Du vælger selv rammerne for dit arrangement. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige sted, hvis du ikke selv har fundet det.

Vi kan tilbyde vores moderne og stilrene lokaler, Upstairs at BÆST, som ligger lige over vores restaurant BÆST på Nørrebro i København. For de mere maleriske og landlige omgivelser har vi vores vores gård, Farm of Ideas, ved Svanholm hvor der kan arrangeres mindre middage i det fri eller unikke teltløsninger for større fester med hjælp fra vores samarbejdspartnere i Luksus telte.

Derudover samarbejder vi med en række venues i København, så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige match til dine ønsker og behov.

Kontakt os for at høre mere.