Nyheder fra Puglisi X Cooking?

News from Puglisi X Cooking?

  • Økologisk mad og vin til alle slags selskaber og events fra Puglisi Events. Billede af: Karl Ejnar Jørgensen.
  • Iscykel med økologisk is hos os eller som catering til bryllup, konfirmation, barnedåb og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Niklas Vindelev.
  • Økologisk mad og vin fra jord til bord hos os eller som catering til firmafest, studenterfest og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin fra jord til bord hos os eller som catering til konfirmation, barnedåb og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Niklas Vindelev.

Konfirmation

Økologisk menu til konfirmationen

Puglisi X Events har en god løsning til din klima bevidste konfirmand: en økologisk og bæredygtig konfirmationsmenu.

Menuen kan leveres som catering ud af huset eller I kan afholde jeres konfirmation i vores lokaler. Så sørger vi for en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Bæredygtighed og økologi

Hos Puglisi X Events er vi økologiske. Mange af vores råvarer er egenproducerede. Vi laver vores eget charcuteri, mozzarella og burrata på vores restaurant BÆST. Men vi kan ikke producere alt selv. Derfor arbejder vi tæt sammen med venner og nøje udvalgte producenter.

Økologisk menu til konfirmation eller nonfirmation

Vi har udvalgt nogle af vores mest populære menuer til konfirmation og nonfirmation, som du kan læse om herunder.

Hvis du ikke finder, hvad du søger, er du velkommen til at kontakte os her for at høre om mulighederne for en helt skræddersyet menu.