• Puglisi Events, økologisk catering til firma julefrokost.
  • Økologisk mad til julefrokost, firmafest og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Mikkel Heriba
  • Økologisk mad og vin hos os eller som catering til barnedåb, fødselsdag og meget mere fra Puglisi Events. Billede af. Rachel Jones.
  • Økologisk klassisk og moderne mad til julefrokost og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Mikkel Heriba.

Julefrokost

Økologisk julefrokost

Med en julefrokost fra Puglisi X Events er du sikret et overdådigt økologisk måltid med både traditionelle og alternative versioner af juleklassikerne.

Vi leverer maden som catering med eller uden personale. I kan også holde julefrokosten og -festen i et af vores lokaler.

Egenproducerede økologiske råvarer

Vi har økologi og bæredygtighed i højsædet i vores madlavning. Mange af vores råvarer producerer vi selv. De fleste af grøntsagerne kommer fra vores gård, Farm of Ideas. Vores charcuteri og oste er fra vores egen produktion lige ovenpå restauranten BÆST.

Se menuen herunder

Vores menuer til julefrokost varierer alt efter, om du får det som catering eller holder det hos os. Klik nedenfor og læs mere.