Puglisi X Events
Økologisk catering

Få det bedste Puglisi og restauranterne BÆST og Mirabelle Eatery & Bakery og Farm of Ideas har at byde på til dit næste arrangement.

Vi specialiserer vi os i bæredygtig og økologisk catering. Vores menuer baserer sig på sæsonens bedste og lokale råvarer og på at skabe en autentisk, gastronomisk oplevelse til dit arrangement.

Vi arbejder tæt sammen med køkkenerne på Bæst og Mirabelle og vores egen gård, Farm of Ideas, for at kunne give dig et udvalg af vores signaturretter og skræddersyede løsninger til alt fra små, intime fejringer til de helt store events.

Savner du også Relæ og Manfreds? Så lever Manfreds grøntsagsbaserede køkken stadig igennem vores events og caterings. Du kan tilmed få Manfreds legendariske tartar.
Ønskes en høj-gastronomisk oplevelse i stil med Relæ’s Private Dining kan det også arrangeres.

Drikkevare-udvalget kan designes af vores aperitivo- og vermouthbar RUDO der kan udvikle en unik cocktail til dit arrangement, ligesom vores sommelierer kan sikre at udvælge de helt rigtige vine til menuen.

Dyk ned i vores univers

Klik herunder og læs mere om vores typiske menuer og anledninger. Vi har også dedikeret en side til vores råvarer, der er kernen hos Puglisi X Events.

Gå på opdagelse og lad dig inspirere.

Har du spørgsmål?

Vi er altid klar til at tale med dig om dine ønsker og behov, så vi kan sørge for at skabe en uforglemmelig oplevelse til dit arrangement.