Nyheder fra Puglisi X Cooking?

News from Puglisi X Cooking?

  • Økologisk mad og vin til konfirmation, fødselsdag og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events.
  • Økologisk mad og vin til barnedåb, fødselsdag og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Niklas Vindelev.
  • Bæredygtig fisk til bryllup og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin hos os eller som catering til bryllup, studenterfest, fødselsdag og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin fra jord til bord hos os eller som catering til reception, firmafest, fødselsdag og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin hos os eller som catering til barnedåb, bryllup og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Niklas Vindelev.

Buffet

Økologisk og bæredygtig buffet til alle anledninger

Puglisi X Events buffet menuer kan bruges til frokost eller middag i uformelle rammer. 

Siddende buffet

Vores siddende buffet baserer sig på retterne fra vores Family Style menu, som du kan læse mere om her.

Stående buffet

Buffeten laves til at blive spist stående så dine gæster kun behøver en gaffel. Det gør det let at tale på kryds og tværs. Bemærk at vi beder bestille til minimum 25 Couverter.

Menuen skifter med årstiden, men den har altid med udgangspunkt i lækre, økologiske råvarer fra vores gård, Farm of Ideas. Ost og charcuteri kommer fra vores slagteri hos BÆST.

Vi hjælper dig gerne med at vælge antallet af retter, så det passer til dit arrangement.

Læs mere om årstidens buffetmenuer herunder

  • Januar – Februar

    Januar – Februar

    Prisen er kr. 60 / stk. + evt. tillæg og vi beder om at der minimum bestilles 3 forskellige retter til minimum 40 personer.

    • Tatar på ørred med syltede ramsløg og rugbrød (tillæg kr. 15 / person)
    • Saltet torsk med peberrodscreme og bagte selleri (tillæg kr. 15 /person)
    • Udvalg af BÆSTs charcuteri (tillæg kr. 50 / person)
    • Manfreds Tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (tillæg kr. 25 / person)
    • Paté af Hindsholm gris med nødder (tillæg kr. 15 / person)
    • Grøntsagscruditè fra Farm of Ideas – tillæg afhænger af sæson og udvalg
    • Saltbagte beder med paradisæbler og ricotta
    • Bagte jordskokker med persille og blå kornblomst (ost)
    • Brændt grønkål med brunet smør og valnødder
    • Cremet perlespelt med Havgus
    • Ristede kartofler vendt med syltede løg og urter
    • Confiteret lår af skovkylling med cremet svampesauce (tillæg kr. 35 / person)
    • Langtidsstegt gris fra Hindsholm og skysauce med krydderurter (tillæg kr. 35 / person)
    • Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata (tillæg kr. 35 / person)
    • Danske oste
    • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
    • Panna cotta på Jersey-råmælk med havre-crumble og sæsonens frugt

    Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.


    Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

    Antallet af kokke baseres på valgt menu, antal samt køkkenet der er til rådighed.
    Kokke koster fra  kr. 1.800 pr kok + transport.

    Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

    Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

    Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.

      Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

      *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

    • Marts – April

      Marts – April

      Prisen er kr. 60 / stk. + evt. tillæg og vi beder om at der minimum bestilles 3 forskellige retter til minimum 40 personer.

      • Tatar på ørred med syltede ramsløg og rugbrød (tillæg kr. 15 /person)
      • Saltet torsk med peberrodscreme og bagte selleri (tillæg kr. 15 /person)
      • Stenbiderrogn med vinterkål og rugbrød (tillæg kr. 30 /person)
      • Udvalg af charcuteri fra BÆST (tillæg kr. 50 /person)
      • Manfreds tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (tillæg kr. 25 /person)
      • Paté af gris fra Hindsholm med nødder (tillæg kr. 15 /person)
      • Grøntsagscruditè fra Farm of Ideas – tillæg afhænger af sæson og udvalg
      • Saltbagte beder med paradisæbler og ricotta
      • Bagte jordskokker med persille og blå kornblomst(ost)
      • Brændt grønkål med brunet smør og valnødder
      • Cremet perlespelt med Havgus
      • Ristede kartofler vendt med syltede løg og urter
      • Langtidsstegt gris fra Hindsholm med skysauce og krydderurter (tillæg kr. 35 /person)
      • Confiteret lår af skovkylling med cremet skysauce (tillæg kr. 35 /person)
      • Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata (tillæg kr. 35 /person)
      • Danske oste
      • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
      • Panna cotta på Jersey-råmælk med havre-crumble og rabarber

      Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.


      Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

      Antallet af kokke baseres på valgt menu, antal samt køkkenet der er til rådighed.
      Kokke koster fra  kr. 1.800 pr kok + transport.

      Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

      Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

        Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

        *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

      • Maj – Juni

        Maj – Juni

        Prisen er kr. 60 / stk. + evt. tillæg og vi beder om at der minimum bestilles 3 forskellige retter til minimum 40 personer.

        • Tatar på ørred med hvide asparges og rugbrød (tillæg kr. 15 /person)
        • Grønne asparges med ansjosemulsion og saltede æggeblommer (tillæg kr. 15 /person)
        • Udvalg af charcuteri fra BÆST (tillæg kr. 50 /person)
        • Manfreds Tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (tillæg kr. 25 /person)
        • Paté af Hindsholm gris med nødder (tillæg kr. 15 /person)
        • Grøntsagscruditè fra Farm of Ideas – tillæg afhænger af sæson og udvalg
        • Bladbede med sprøde boghvedekerner og ricotta fra BÆST
        • Sauterede kål skud med saltet bergamotte og smørsauce
        • Radiser med røget friskost og rugbrød
        • Cremet perlespelt med Havgus
        • Nye kartofler vendt med smør og krydderurter
        • Langtidsstegt gris fra Hindsholm med skysauce og krydderurter (tillæg kr. 35 /person)
        • Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata (tillæg kr. 35 /person)
        • Confiteret lår af skovkylling med cremet skysauce (tillæg kr. 35 /person)
        • Danske oste
        • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
        • Panna cotta på Jersey-råmælk og hyldeblomst

        Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.


        Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

        Antallet af kokke baseres på valgt menu, antal samt køkkenet der er til rådighed.
        Kokke koster fra  kr. 1.800 pr kok + transport.

        Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

        Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

        Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.

          Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

          *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

        • Juli – August

          Juli – August

          Prisen er kr. 50 / stk. + evt. tillæg og vi beder om at der minimum bestilles 3 forskellige retter til minimum 40 personer.

          • Tatar på ørred med glaskål og grønne jordbær (tillæg kr. 15 / person)
          • Escabeche-syltet makrel med nye gulerødder (tillæg kr. 15 / person)
          • Udvalg af Bæst Charcuterie (tillæg kr. 50 / person)
          • Manfreds Tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (tillæg kr. 25 / person)
          • Patè af Hindsholm gris med nødder (tillæg kr. 15 / person)
          • Grøntsagscruditè fra Farm of Ideas – tillæg afhænger af sæson og udvalg
          • Kogte sommerporrer med sprøde boghvedekerner & jersey ricotta fra BÆST
          • Broccoli med saltet bergamotte og smørsauce
          • Grillede søde majs med merian og røget salt
          • Cremet perlespelt med Havgus
          • Nye kartofler vendt med smør og krydderurter
          • Langtidsstegt gris fra Hindsholm med skysauce og krydderurter (tillæg kr. 35 / person)
          • Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata (tillæg kr. 35 / person)
          • Confiteret lår af skovkylling med cremet skysauce (tillæg kr. 35 / person)
          • Danske oste
          • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
          • Panna cotta på Jersey-råmælk med hyldeblomst og jordbær

          Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.


          Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

          Antallet af kokke som er nødvendige på dagen baseres på valgt menu, antal samt køkkenet der er til rådighed.
          Kokke koster fra  kr. 1.800 pr kok + transport.

          Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

          Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

          Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.

            Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

            *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

          • September – Oktober

            September – Oktober

            Prisen er kr. 60 / stk. + evt. tillæg og vi beder om at der minimum bestilles 3 forskellige retter til minimum 40 personer.

            • Tatar på ørred med syltede gulerødder og blomsterkarse (tillæg kr. 15 /person)
            • Saltet torsk med grønkål og røget kelpolie (tillæg kr. 15 /person)
            • Udvalg af Bæst Charcuterie (tillæg kr. 50 /person)
            • Manfreds Tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (tillæg kr. 25 /person)
            • Patè af Hindsholm gris med nødder (tillæg kr. 15 /person)
            • Grøntsagscruditè fra Farm of Ideas – tillæg afhænger af sæson og udvalg
            • Saltbagte selleri med sorte oliven og brunet smør
            • Stracciatella af rå Jerseymælk med rå svampe og persille
            • Spidskål med bergamotte og løvstikke
            • Cremet perlespelt med Havgus og mynte
            • Kartoffelkompot med løvstikke
            • Langtidsstegt gris fra Hindsholm med skysauce og krydderurter (tillæg kr. 35 /person)
            • Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata (tillæg kr. 35 /person)
            • Confiteret lår af skovkylling med cremet skysauce (tillæg kr. 35 /person)
            • Danske oste
            • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
            • Panna cotta på Jersey-råmælk og æblekompot

            Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.


            Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

            Antallet af kokke som er nødvendige på dagen baseres på valgt menu, antal samt køkkenet der er til rådighed.
            Kokke koster fra  kr. 1.800 pr kok + transport.

            Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

            Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

            Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.

              Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

              *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

            • November – December

              November – December

              Prisen er kr. 60 / stk. + evt. tillæg og vi beder om at der minimum bestilles 3 forskellige retter til minimum 40 personer.

              • Tatar på ørred med og fermenterede jordskokker (tillæg kr. 15 / person)
              • Saltet torsk med grønkål og røget kelpolie (tillæg kr. 15 / person)
              • Udvalg af Bæst Charcuterie (tillæg kr. 50 / person)
              • Manfreds Tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (tillæg kr. 25 / person)
              • BÆSTs medisterpølse, ribs og friske urter (kr. 15 i tillæg / person)
              • Grøntsagscruditè fra Farm of Ideas – tillæg afhænger af sæson og udvalg
              • Klassisk rødkål med øl-eddike fra Herslev Bryghus
              • Seje jordskokker med rå svampe og fermenteret svampeemulsion
              • Grønkålssalat vendt med valnødder og syltede hybenroser
              • Cremet perlespelt med nødder, Havgus og mynte
              • Kartofler karamelliseret i æble og valle
              • Langtidsstegt gris fra Hindsholm med skysauce og krydderurter (tillæg kr. 40 / person)
              • Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata (tillæg kr. 40 / person)
              • Økologisk and fra Gothenborg (tillæg kr. 70 / person)
              • Danske oste
              • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
              • Ris a la mande og kirsebærsauce (tillæg kr. 10 /person)

              Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

              Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.

              Antallet af kokke som er nødvendige på dagen baseres på valgt menu, antal samt køkkenet der er til rådighed.
              Kokke koster fra  kr. 1.800 pr kok + transport.

              Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

              Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

              Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.

                Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

                *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.